Strava koppelen aan Garmin of Wahoo fietsnavigatie

Hoe kan ik Strava koppelen aan mijn fietsnavigatie?

Ja, het is mogelijk om Strava te koppelen aan je fietsnavigatie, afhankelijk van het specifieke model en de mogelijkheden van je fietsnavigatiesysteem.

Strava is een populaire app en website voor het bijhouden en delen van sportactiviteiten, waaronder fietsen. Veel fietsnavigatiesystemen bieden de mogelijkheid om je Strava-account te koppelen, zodat je je ritten automatisch kunt synchroniseren met Strava en je prestaties kunt bijhouden.

Om Strava te koppelen aan je fietsnavigatie, volg je over het algemeen deze stappen:

  1. Zorg ervoor dat je zowel een Strava-account als een fietsnavigatiesysteem hebt dat compatibel is met Strava.

  2. Ga naar de instellingen van je fietsnavigatiesysteem. Dit kan een mobiele app zijn of de instellingen op het apparaat zelf, afhankelijk van het model.

  3. Zoek naar de optie "Koppelen" of "Verbinden" en selecteer Strava als de gewenste koppeling.

  4. Je wordt mogelijk gevraagd om in te loggen op je Strava-account en de nodige machtigingen te verlenen.

  5. Zodra je de koppeling hebt geautoriseerd, zou je fietsnavigatiesysteem automatisch je ritten moeten synchroniseren met je Strava-account.

Merk op dat de exacte stappen en de beschikbare functies kunnen variëren, afhankelijk van het merk en model van je fietsnavigatiesysteem. Het is een goed idee om de handleiding van je specifieke apparaat te raadplegen of contact op te nemen met de fabrikant voor gedetailleerde instructies over het koppelen van Strava.