Wahoo Elemnt Roam V2 Fietsnavigatie

Wahoo Elemnt Roam V2 Fietsnavigatie 2023

De Wahoo Elemnt Roam V2 is een geavanceerde fietscomputer die is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar navigatiemogelijkheden en gegevensregistratie tijdens hun ritten. Enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Wahoo Elemnt Roam V2 zijn onder andere:

  • Kaartnavigatie: De Wahoo Elemnt Roam V2 heeft een kleurendisplay en geïntegreerde kaarten waarmee u routes kunt plannen en navigeren tijdens uw fietstochten. U kunt zowel vooraf geladen routes volgen als uw eigen routes maken met behulp van de bijbehorende smartphone-app.

  • Draadloze connectiviteit: De fietscomputer maakt gebruik van draadloze verbindingen, zoals Bluetooth en ANT+, om te communiceren met sensoren, smartphones en andere apparaten. Hierdoor kunt u gegevens zoals hartslag, snelheid, cadans en vermogen meten en synchroniseren met compatibele apparaten.

  • Strava Live-segmenten: Als u een Strava-gebruiker bent, kunt u de Wahoo Elemnt Roam V2 koppelen aan uw Strava-account en live segmenten op uw scherm weergeven tijdens het fietsen. Dit stelt u in staat om uw prestaties te vergelijken met andere Strava-gebruikers en uw voortgang bij te houden.

  • Lange batterijduur: De Wahoo Elemnt Roam V2 heeft een batterij die tot wel 17 uur meegaat, zodat u lange ritten kunt maken zonder u zorgen te maken over het opladen van de batterij.

  • Waterdichtheid: De fietscomputer is waterdicht volgens de IPX7-standaard, wat betekent dat het bestand is tegen onderdompeling in water tot een diepte van 1 meter gedurende maximaal 30 minuten. Dit zorgt ervoor dat de Elemnt Roam V2 bestand is tegen regen en spatwater tijdens uw fietstochten.

Nu te koop voor maar €349,-