Mio Cyclo 220

Mio Cyclo 220 GPS FietsnavigatieMet de Mio Cyclo 220 GPS Fietsnavigatie kunt u eenvoudig navigeren van punt A naar punt B of uw eigen voorkeursroutes volgen. En als u ervoor kiest om de unieke Surprise Me™-functie te gebruiken, stippelt de Mio Cyclo™ 220 drie verrassende fietsroutes uit op basis van de door u gekozen tijd of afstand. Dit is de ideale functie voor wie alle lokale routes al denkt te kennen, of voor wie houdt van een verrassing in een onbekende regio, zonder eerst routes te moeten downloaden. Deze functie biedt voortdurend nieuwe fietsroutes aan, zelfs als u steeds hetzelfde vertrekpunt kiest.

Simpel en gebruiksvriendelijk

De turn-by-turn navigatie wijst u moeiteloos de weg en geeft elke instructie aan met een duidelijk geluidssignaal. Met zijn eenvoudige menu-structuur, duidelijke knoppen en groot aanraakscherm van 3,5 inch, dat goed leesbaar is in zonlicht, biedt de Mio Cyclo™ 220 u optimaal gebruiksgemak.

Waterdicht

De robuuste waterdichte behuizing (IPX5) zorgt ervoor dat u kunt fietsen in alle weersomstandigheden, regen of zonneschijn. Met de herlaadbare batterij die een gebruiksduur van maar liefst 10 uur heeft, kunt u lange afstanden afleggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de terugweg. Dankzij de voorgeïnstalleerde nuttige plaatsen (POI’s, points of interest), zoals fietsenwinkels, restaurants en locaties voor noodsituaties, kunt u gemakkelijk een plaats vinden om iets te eten of drinken of om een band te vervangen.

Specificaties

  • Afmetingen: 1,9 x 6,8 x 11,4 cm
  • Draadloos: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Waterbestendig: Ja
  • GPS: Ja
  • Touchscreen: Ja

Nu van € 349,99 voor maar € 194,99