Beste Fietsnavigatie 2024

Garmin Edge 1030: Winnaar beste Fietsnavigatie

Het magazine Oppad van de ANWB dat wordt gelezen door veel fietsliefhebbers, heeft in 2021 een test gedaan met GPS fietsnavigatie.

De Garmin Edge 1030 kwam daarbij als beste uit de bus. Garmin Edge 1030 fietscomputer is winnaar in de sectie sportief fietsen geworden. Op Pad was erg tevreden over de manier waarop je fiets routes en trainingen kunt downloaden, delen en analyseren via Garmin Connect. Ook de kwaliteit van het touchscherm en de uitgebreide mogelijkheden van de Garmin Edge 1030 maken deze fietsnavigatie tot de onbetwiste winnaar.
 

Verschillende fietsnavigatie met elkaar vergeleken

GPS op de fiets verheugt zich in een toenemende belangstelling voor GPS fietsnavigatie. De laatste jaren zijn er meerdere partijen (Garmin, Wahoo, Hammerhead, Mio, Bryton, Teasi) op de markt gekomen die fietsnavigatie aanbieden. Er zijn zoveel modellen en mogelijkheden dat je eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet.
Het is erg belangrijk om je af te vragen waar je de navigatie voor wilt gebruiken, recreatief fietsen, sportief op de racefiets of mtb?
Wil je de navigatie ook gebruiken voor het wandelen en eventueel ook voor in de auto?

Natuurlijk is het een persoonlijk keuze, maar er zijn toch enkele modellen die er uitspringen.

Onze top 5:

  1. Garmin Edge 1030
  2. Wahoo Element Roam
  3. Mio Cyclo Discover
  4. Hammerhead Karoo 2
  5. Bryton Roder 750
     

Fietsnavigatie vergelijken en laagste prijs