Mio Cyclo 215HC Europa

Mio Cyclo 215 Europa

De Mio Cyclo 215 is een GPS-fietscomputer die is ontworpen voor fietsers die hun prestaties willen volgen en hun ritten willen navigeren. Het biedt verschillende functies om je fietservaring te verbeteren. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van de Mio Cyclo 215:

  • GPS-navigatie: De Cyclo 215 wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde kaarten en stapsgewijze navigatie, zodat je routes kunt plannen en volgen. Je kunt je bestemming invoeren of kiezen uit een selectie van populaire routes om te verkennen.

  • Fietsgerichte routing: Het apparaat biedt fietsgerichte routing-opties, waarbij rekening wordt gehouden met fietspaden en wegen die geschikt zijn om te fietsen. Dit helpt je de meest plezierige en fietsvriendelijke routes te vinden.

  • Prestatiemeting: De Cyclo 215 houdt essentiële prestatiegegevens bij, zoals snelheid, afstand, tijd, hoogte en verbrande calorieën. Het helpt je je voortgang te volgen en doelen te stellen voor je ritten.

  • Compatibiliteit met ANT+ sensoren: Het apparaat is compatibel met ANT+ sensoren, zoals hartslagmeters en cadanssensoren. Hiermee kun je extra gegevens verzamelen en je prestaties uitgebreider volgen.

  • "Surprise Me" functie: De "Surprise Me" functie suggereert drie verschillende routes op basis van de door jou geselecteerde tijd, afstand of bestemming. Het is een geweldige optie om nieuwe routes te ontdekken en variatie aan je ritten toe te voegen.

  • Waterdicht ontwerp: De Cyclo 215 is ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen, waardoor hij geschikt is voor alle weersomstandigheden. Je kunt hem met vertrouwen gebruiken, zelfs in regenachtige of natte omgevingen.

  • Connectiviteit en synchronisatie: Het apparaat kan worden verbonden met je smartphone via Bluetooth, zodat je meldingen kunt ontvangen, je ritten op sociale media kunt delen en je gegevens kunt synchroniseren met populaire fietsapps

Nu te koop voor maar euro 169,-