Hammerhead Karoo 2 Fietsnavigatie

Beste Fietsnavigatie 2024

Hammerhead Karoo 2 - Beste Fietsnavigatie 2023

 

De Hammerhead Karoo 2 is een geavanceerde fietscomputer die speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar uitgebreide navigatie- en trainingsmogelijkheden. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Hammerhead Karoo 2:

 

  • Groot touchscreen: De Karoo 2 beschikt over een groot, helder en responsief kleurentouchscreen van 3,2 inch. Dit maakt het gemakkelijk om kaarten, gegevens en instellingen te bekijken tijdens het fietsen.

  • Nauwkeurige navigatie: Met geavanceerde GPS- en GLONASS-ontvangst kan de Karoo 2 nauwkeurige navigatie bieden, inclusief gedetailleerde kaarten, aanpasbare routes en turn-by-turn aanwijzingen. Het stelt fietsers in staat om nieuwe routes te verkennen en de weg te vinden zonder te verdwalen.

  • Training en prestatieanalyse: De Karoo 2 biedt uitgebreide trainings- en prestatieanalysefuncties. Het kan verbinding maken met verschillende sensoren, zoals hartslagmeters en vermogensmeters, om realtime gegevens te meten en te analyseren. U kunt uw trainingsstatistieken volgen, doelen stellen en uw prestaties verbeteren.

  • Draadloze connectiviteit: Met ingebouwde WiFi en Bluetooth kunnen gebruikers de Karoo 2 draadloos verbinden met andere apparaten en sensoren. Hierdoor kunnen ze gegevens synchroniseren, ritten delen en apps van derden integreren, zoals Strava en TrainingPeaks.

  • Robuust en duurzaam: De Karoo 2 is gebouwd om bestand te zijn tegen de uitdagingen van ruige fietstochten. Het heeft een stevige constructie en is waterbestendig volgens de IP67-standaard, wat betekent dat het beschermd is tegen stof en onderdompeling in water tot een diepte van 1 meter gedurende maximaal 30 minuten.

  • Uitgebreide batterijduur: De Karoo 2 heeft een indrukwekkende batterijduur, waardoor gebruikers langere ritten kunnen maken zonder zich zorgen te hoeven maken over het opladen. Afhankelijk van het gebruik kan de batterij tot wel 14 uur meegaan.

Nu online te bestellen voor maar euro 259,-