Komoot - fietsnavigatie en route planner

Komoot gratis fietsnavigatieKomoot biedt een app en software om GPS fietsroutes en wandelrouteste maken en te plannen. Met de uitgebreide routeplanning en navigatie-technologie van Komoot kun je eenvoudig fiets  routes en wandelroutes maken en kom je op de mooiste plekjes zonder dat je telkesn op een papieren kaart hoeft te kijken.

Het is dus niet zo gek dat Komoot wereldwijd inmiddels meer dan 7 miljoen gebruikers heeft en er al meer dan 10 miljoen fietsritten mee zijn gereden. Dat de app in Nederland nog niet zo bekend is, komt wellicht door de populairiteit van de App Strava. Strava is per mei 2020 niet geheel gratis meer dus een grote kans dat steeds meer gebruikers overstappen naar Komoot.

Om te navigeren op je racefiets of mountainbike heb je meerdere opties: Je kunt je smartphone op je stuur monteren en de app van Komoot direct gebruiken voor de navigatie of je kiest voor echte GPS Fietsnavigatie van bijvoorbeeld Garmin, Mio of Wahoo. Je kunt dan eenvoudig je routes en andere data syncen naar je fietsnavigatie.

Komoot is er nu ook in het nederlands