Garmin Edge 1040 Solar fietsnavigatie

Fietsnavigatie op zonne energie

Garmin Edge 1040 zonne energie

  • Zonne-energie: De Garmin Edge 1040 Solar kan zijn batterij opladen met behulp van zonne-energie. Dit betekent dat je langer kunt fietsen zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij, omdat het zonnepaneel tijdens het fietsen energie kan verzamelen.

  • Groot scherm: Een Garmin Edge 1040 Solar kan beschikken over een groot en helder scherm, waardoor je gemakkelijk en duidelijk alle belangrijke gegevens kunt aflezen, zoals kaarten, statistieken en navigatie-instructies.

  • Geavanceerde navigatiefuncties: De Garmin Edge 1040 Solar kan geavanceerde navigatiefuncties bieden, zoals turn-by-turn navigatie, kaartweergave en mogelijkheden voor het importeren en volgen van routes. Dit helpt je om op koers te blijven en nieuwe routes te ontdekken.

  • Trainingsfuncties: Een Garmin Edge 1040 Solar kan een breed scala aan trainingsfuncties bevatten, zoals aangepaste workouts, trainingsplannen, intervaltrainingen en de mogelijkheid om je prestaties te analyseren en te volgen.

  • Connectiviteit en smart functies: Je kunt de Garmin Edge 1040 Solar verbinden met je smartphone via Bluetooth of Wi-Fi, waardoor je toegang hebt tot slimme functies zoals meldingen van oproepen en berichten, LiveTrack om je locatie te delen, en het synchroniseren van ritgegevens met apps zoals Strava.

  • Compatibiliteit met sensoren: De Garmin Edge 1040 Solar kan compatibel zijn met verschillende sensoren, zoals hartslagmeters, snelheidssensoren, vermogensmeters en cadanssensoren. Dit geeft je gedetailleerde inzichten in je prestaties en helpt je je training te optimaliseren.

  • Duurzaam en waterbestendig: Garmin Edge-fietscomputers zijn doorgaans duurzaam en waterbestendig, wat betekent dat ze bestand zijn tegen ruwe weersomstandigheden en schokken tijdens je fietstochten.

  • Uitgebreide batterijduur: Een Garmin Edge 1040 Solar kan beschikken over een batterij met een lange levensduur, zodat je lange ritten kunt maken zonder je zorgen te maken over het opladen.

Nu bestellen, morgen in huis voor maar 579,00 euro